Simple Feast är så mycket mer än en vanlig matkasse. Vi vill inspirera till en mer hållbar livsstil full av njutning, smakintryck och härliga upplevelser. Med avstamp i våra växtbaserade, gröna måltider drivs vi av att göra livet enklare och bättre för dig, dina barn och vår planet.

Simple Feast är leverantören av matkassar som satsar mest på att vara gröna. Nyttiga måltider med mycket grönsaker och helt köttfria. Jag har problem att laga varierande måltider när jag under perioder lagar mycket vegetariskt och veganskt men Simple Feast har verkligen imponerat med kreativiteten och alla måltider är väldigt mättande och genomtänkta!

Matkassar Hos Simple Feast:

Family Feast

Portioner
2-3 / 4-5
Måltider Per Vecka
3
Pris
74kr-93.2kr/portion
55.5-69.9kr/portion*
25% Första 4 leveranserna

*Pris/Portion är beräknat på 2.5/4.5portioner/leverans

Season Feast

Portioner
2-3 / 4-5
Måltider Per Vecka
3
Pris
74kr-93.2kr/portion
55.5-69.9kr/portion*
25% Första 4 leveranserna

*Pris/Portion är beräknat på 2.5/4.5portioner/leverans

Comfort Food

Portioner
2 – 3
Måltider Per Vecka
4 / 8
Pris
62.45-64.9kr/portion

*Pris/Portion är beräknat på 2.5portioner/leverans

Information om Simple Feast

Om Simple Feast

Simple Feast är så mycket mer än en vanlig matkasse. Vi vill inspirera till en mer hållbar livsstil full av njutning, smakintryck och härliga upplevelser. Med avstamp i våra växtbaserade, gröna måltider drivs vi av att göra livet enklare och bättre för dig, dina barn och vår planet.

Simple Feast vill inspirera till en framtid där grönsakernas kraft och smak står i centrum för våra måltider. Genom goda smakupplevelser kan vi förändra människors matvanor mot en mer hållbar riktning. Vi tror att vi tillsammans kan stoppa klimatförändringarna och lämna efter oss en bättre värld till våra kommande generationer. Det här är framtiden.

Let’s Save The Planet – Feast by Feast

Berättelsen om Somple Feast

Simple Feast grundades i Danmark 2014 med en vision att inspirera till bättre matlagning i hemmet. Att dela måltider med familj och vänner är något av det mest fundamentala som vi har. Då bestod vår produkt av en app med hundratals recept från några av världens främsta kockar. Vi insåg dock utmaningen med mindre tid för matlagning och att vardagsmaten helst ska gå snabbt att tillaga. I mars 2017 bestämde vi oss därför för att förbereda maten till dig för de dagar du själv inte har tid. Under den här tiden innehöll våra måltider upp till 20 % kött.

Men det var det något som skavde. Vi visste vilken mat vi borde tillaga. Vi hade läst alldeles för många klimatrapporter som gjort alltför starkt intryck på oss. Vi visste att en växtbaserad kost kan minska vårt klimatavtryck med 60-80 %. Vi visste att en växtbaserad kost, som ensam påverkan, har potentialen till att vara vår generations största bidrag till oss själva och kommande generationer. Därför tvivlar vi inte längre. Från 1 november 2017 sa vi farväl till köttet och välkomnade en explosiv värld full av smaker.

Bakom utvecklingen av våra växtbaserade måltider står idag Nanna Elisabeth Vestergaard, Rasmus Kliim, Rasmus Grube, Anders Vald och Thomas Parry. Våra kockar har erfarenhet från några av världens främsta restauranger – bland annat The Fat Duck, Alkimia, The Paul och The Waterside Inn. Vårt DNA och styrka ligger i våra ekologiska råvaror, förpackningar av växtfibrer och endast 10 minuters aktiv matlagning.

Hur fungerar matkassarna?

Våra matkassar innehåller hela måltider som tillagas på några få steg, t.ex. genom att hälla över en kryddig dressing på en sallad, skära och bryna en örtmarinerad zucchini, eller värma upp en del av måltiden. Måltiderna består normalt sett av en varmrätt med sallad och några spännande komponenter med tillbehör. Du får måltider för tre kvällar i veckan, så att du enkelt kan servera god vegansk eller vegetarisk mat de dagar du inte har tid att laga mat själv.

Våra matkassar finns i två varianter: Season Feast och Family Feast som går att få i både vegetarisk och vegansk version. Season Feast Vegetarisk och Family Feast Vegetarisk innehåller vegetariska måltider med innehåll som ost och ägg. Season Feast Vegan och Family Feast Vegan innehåller inte några råvaror som kommer från djur. Matkassarna finns som abonnemang med leverans varje eller varannan vecka, men du kan alltid pausa och ändra din leverans enkelt i vår app.

Måltiderna är gjorda för att ätas senast fredag samma vecka de levereras och bör förvaras i kylskåp i max 5°C. Du kan alltid ladda ner vår app ‘Simple Feast – Min mat’ och hantera ditt abonnemang där. Inloggningsdetaljer finns i det första bekräftelsemailet du mottog från oss.

Leverans

Vi levererar hem till dig på söndagar mellan kl. 12:00 och 22:00. Vår distributör skickar enkelt och smidigt ett SMS innan leveransen med en länk till en Track & Trace portal. Där kan du enkelt följa din leverans om du vill vara hemma när leveransen kommer. Om du inte har möjlighet smsar, ringer eller mailar vi dig för att hitta en lösning, vår högsta prioritet är att du ska få din matkasse levererad. Eftersom måltiderna hålls isolerade och kylda med hjälp av vårt frusna dricksvatten och tjocka kartong kan matkassen hållas kyld i 2-3 timmar utanför din dörr tills dess att du kommer hem. Ställ in dina måltider i kylskåpet så fort du kommer hem, vid max 5C°.

Fler Matkassar

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments