Att hitta de allra bästa råvarorna är ett tidskrävande arbete som kan vara svårt att hinna med i vardagen. Därför finns Matkomfort. Vår vardag består av att göra det lilla extra som krävs för att du ska kunna ställa en nyttig, god och hemlagad måltid på bordet och ändå ha tid över till annat. I många fall handlar vi direkt från bönder, bagare och grönsaksodlare och vi väljer alltid ekologiskt och närproducerat om vi kan. Allt för att det ska smaka ännu bättre på tallriken!

Matkomfort har blivit en leverantör som håller bra standard med en hög nivå. Jag gillar deras kreativitet att bygga menyer och allting är väldigt välplanerat. Kan sakna lite valfrihet men det har aldrig slagit mig när jag sen fått en leverans. Matkomfort har aldrig gjort mig missnöjd, de har dessutom ett väldigt rimligt och även där varierat pris beroende på vad du är ute efter.

Matkassar Hos Matkomfort:

Premium

Portioner
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
Måltider Per Kasse
4
Pris
74-141kr/portion
56-106kr/portion*
25% Första 4 Kassarna

Vego Premium

Portioner
2 / 4 / 6
Måltider Per Kasse
3
Pris
83-114kr/portion
62-86kr/portion*
25% Första 4 Kassarna

STHLMSLÅDAN

Portioner
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
Måltider Per Kasse
3
Pris
89-168kr/portion
66-126kr/portion*
25% Första 4 Kassarna

Familjefavoriter

Portioner
4 / 8
Måltider Per Kasse
4
Pris
62-72kr/portion
46-54kr/portion*
25% Första 4 Kassarna

VROOOM

Portioner
4 / 8
Måltider Per Kasse
4
Pris
51-60kr/portion
38-45kr/portion*
25% Första 4 Kassarna

Information om Matkomfort

Matkomfort föddes ur tanken att alla borde få äta riktigt god vällagad mat på vardagarna utan att behöva stå flera timmar i köket. Genom att låta våra kockar laga alla såser, fonder och grytbaser från grunden så får du mer tid till annat och ännu godare middagar! Matlagning är ett hantverk och vi smakar av allt in i det sista innan kylbilen kommer och kör ut veckans matkasse till dig.

Sedan vi startade i Stockholm 2008 har vi haft äran att hjälpa tusentals hem och hushåll att äta godare, nyttigare och bättre. Nu tio år senare levererar vi till stora delar av Mälardalen och kan hjälpa fler än någonsin med vardagsmaten. Välkommen du också!

Henrik Isaksson, kock och grundare av Matkomfort

Möt våra kockar

Alla kockar har sin egen personliga smak och sina egna knep och hemligheter. Våra också. Men en sak har de gemensamt, kärleken till god mat. Till alla våra matkassar följer det med såser, fonder och grytbaser, lagade från grunden av våra matälskande kockar. Allt för att du ska få så mycket smak som möjligt.

Matkomforts syn på mat

Både vi och våra kunder vet att en ansvarsfullt framställd och lagad mat smakar bättre. Därför är vi otroligt noga när vi väljer vilka gårdar och producenter vi handlar våra råvaror ifrån. Du kan till exempel vara säker på att vi bara köper in svenskt kött, aldrig tillsätter några onödiga e-ämnen eller konserveringsmedel och att vi väljer närproducerade och ekologiska varor så ofta som det är möjligt. Var grönsak har sin tid – vi följer naturens gång och anpassar till stor del frukt och grönt efter säsong!

Leverans

Vi levererar en gång per vecka och huvudsakligen på söndagar mellan klockan 14.00 – 22.00. På Min Sida väljer du om du vill ha leverans varje eller varannan vecka. Du får tilldelat en personlig men inte valbar leveranstid, så att du vet när maten kommer hem till din dörr. De flesta av våra kunder kan även välja måndag som leveransdag, mellan klockan 17.00 – 22.00. Fråga gärna hos vår kundtjänst hur det ser ut för just din adress. Vi rekommenderar att du är hemma vid leveranstillfället, men om du inte är det så lämnar chauffören lådan utanför dörren. Du får samtidigt ett sms som meddelar att maten är framme.

Varför kostar Matkomfort lite mer än vissa andra matkassar?

I vårt eget kök i Tyresö arbetar duktiga kockar som förbereder och kokar våra egna såser, soppor, fonder och grytor. All matlagning sker från grunden och vi jobbar endast med svenska huvudråvaror av hög kvalitet. Så långt som det är möjligt väljer vi närodlade eller ekologiska grönsaker och våra tillbehör är noga utvalda. Alla våra lådor är kompletta, det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i. Från oss får du en portionsanpassad låda utan svinn. God mat av kvalitet kostar lite mer, det tycker vi att det är värt och vi hoppas att du också tycker det!

Fler Matkassar