Mat.Se hjälper dig att planera din middagsvecka med färdiga recept. Med ett klick lägger du alla varor i kundvagnen och du har beställt hem hela veckan middagar. Om någon vara mot förmodan har tagit slut så hamnar den under rubriken kan ej levereras just nu. Vill du själv byta ut varor, lägga till eller ta bort så gör du det i kundvagnen. Du kan naturligtvis även fortsätta handla fler produkter eller avsluta ditt köp genom att gå till kassan.

Mat.se har ett lite annat upplägg än de andra aktörerna som erbjuder matkassar. Mat.se har en fast veckomeny de rekommenderar men du kan hur du vill korrigera och ändra din matkasse därifrån, lägga till och ta bort portioner och även ingredienser. Men även fast det är väldigt fritt så finns det ändå en expertis i grunden som hjälper dig.

Matkassar Hos Mat.Se:

Vardagskassen

Portioner
1-20
Måltider Per Kasse
1 / 2 / 3 / 4 / 5
Pris
Varierande

Gör din egen kasse

Portioner
1-20
Måltider Per Kasse
1 / 2 / 3 / 4 / 5
Pris
Varierande

Information om Mat.Se

Mat.se är en matbutik på nätet

Med fokus på att leverera mat av hög kvalitet till rätt pris.

Bra priser

Bra priser och leverans när det passar dig. Fri frakt över 750kr på ordinarie leveranser.

Pinfärska varor

Varorna levereras i obruten kylkedja med kylbil till din dörr

Fullsortiment av varor

Mat.se har ett fullsortiment av matvaror i kombination med inspirerande recept, veckomenyer och möjlighet att handplocka dina egna matkassar.

Här finns vi

I Göteborg har vi lager och kontor i gamla anrika Pripps bryggeri i Västra Frölunda. I Stockholm hittar du oss i de myllrande Partihallarna i Årsta.

Fler Matkassar