Hello Fresh levererar allt du behöver för att laga goda middagar från grunden så att du spenderar mindre tid på att handla. De arbetar nära deras utvalda leverantörer för att se till så att du alltid får färska ingredienser av högsta kvalitet i din kasse. De levererar alla ingredienser i exakta mängder så att det blir mindre matsvinn.

Jag har personligen använt Hello Fresh vid ett flertal tillfällen när inspirationen vart dålig eller jag inte haft tid att tänka på mat alla dagar i veckan. Jag har vart väldigt nöjd, de har väldigt pedagogiska och enkla recept att följa. Något annat som är positivt är att de har en väldigt detaljerd summering av näringsvärde. Man vet precis vad man stoppar i sig när man lagar och det är så roligt att de till exempel levererar en liten gurka när man bara ska ha gurka till 2 personer.

Matkassar Hos Hello Fresh:

Information om Hello Fresh

Hello Fresh i ett nötskal

Hellofresh är en matkassetjänst som levererar spännande recept och färska ingredienser till din dörrtröskel – när det passar dig. Vi har ingen bindningstid och du kan avbryta, pausa eller hoppa över leveranser när som helst.

Alla ingredienser är exakt uppmätta för att göra det enklare att laga en god middag tillsammans med vänner och familj. Samtidigt som du slipper onödigt matsvinn.

Du kan välja mellan 10 nya recept varje vecka och ändra måltider så sent som 4 dagar innan leverans. Utan kostnad, förstås.

Var kommer er mat ifrån?

Vi tror att goda, färska ingredienser är en förutsättning för att laga god mat. Därför väljer vi våra leverantörer med stor omsorg. För ju bättre råvaror vi kan fylla din kasse med, desto roligare blir det för dig i köket. Vår kyckling och vårt kött kommer alltid från Sverige. Och vi försöker alltid köpa in våra grönsaker lokalt under säsong. Det finns dock en del ingredienser som inte går att få tag på i Sverige eller helt enkelt smakar bättre någon annanstans. Dessa köper vi in från europeiska leverantörer som vi litar på till 100%.

Du kan läsa mer om våra leverantörer och ingredienser här.

Är HelloFresh en prenumerationstjänst?

Ja. Vi vet att tiden ofta är knapp – och att det finns betydligt roligare saker att göra än att trängas i mataffären efter en lång dag på jobbet.

När du prenumererar på våra matkassar sparar du tid och kan fokusera på det som verkligen betyder något. Att laga och äta riktigt god mat tillsammans med människor du tycker om.

Vi stoltserar med att kalla oss en flexibel prenumerationstjänst, vilket innebär att du inte har någon bindningstid och kan anpassa leveranser så att de passar in i ditt liv. Om du ska resa bort eller är upptagen kan du enkelt pausa ditt konto när som helst i appen eller online.

Kan jag välja måltider innan jag registrerar mig?

Du kan se alla måltider när som helst utan att registrera dig eller ange din betalningsinformation i vår veckomeny.  När du registrerar dig väljer du dina preferenser (klassisk, familjevänlig, vegetarisk eller snabb), antal personer och antal portioner. När du sedan har slutfört köpet och betalat kan du välja de specifika måltider du vill ha för din första matkasse.

Vilka ingredienser behöver jag ha hemma?

Vi antar att du har vissa basvaror hemma såsom smör, mjölk, ägg, mjöl, socker, olja, salt och peppar. Dessa ingredienser är märkta med * på receptkortet.

Vi meddelar dig alltid vad du förväntas ha hemma innan vi levererar din matkasse så att du har tid att köpa till om du saknar något.

Fler Matkassar

Artiklar:
Tyska matkassejätten Hello Fresh drar igång i Sverige
Hello Fresh finns nu i Sverige

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments