Hemmagjorda proteinbars med proteinpulver är något som är väldigt billigt och enkelt att göra. Så istället för att köpa dyra bars så varför inte testa att göra egna!
I detta recept används endast 9st ingredienser och då bland annat proteinpulver med vaniljsmak, tranbär och pistagenötter. Jag köper alltid proteinpulver från MM Sport med märket Body Science, det är i mitt tycke de proteinpulvret med bäst smak, blandar sig lätt med både vatten och mjölk samt har ett väldigt bra näringsvärde. MM Sport har också ofta bra kampanjpris på Whey 100%.

Fler bakrecept hittar du här

-Inlägget innehåller affiliate länk från Gymgrossisten-


9 Ingredienser – Ca 8st Naturliga proteinbars – 30min

Proteinbars proteinpulver svenskt kosttillskott

Ingredienser

-80g Havregryn
-50g Whey 100%
-½tsk Kanel
-3st/100g Äggvita
-30g Äppelmos med låg sockerhalt
-10g Honung
-25g Pistagenötter
-25g Tranbär
-25g Ekologiskt Jordnötssmör

Gör hemmagjorda proteinbars så här

  1. Blanda alla torra ingredienser och för att förenkla kan du passa på att vispa ihop alla våta ingredienser på en gång (för att få jordnötssmöret att ”lösa sig”
  2. Blanda ihop alla ingredienser till en kladdig och svårarbetad smet. Sprid ut på bakplåtspapper eller smörjt aluminiumfolie och grädda i ca 25minuter
  3. Låt svalna innan du delar upp dom, går att frysa in eller förvara enstaka veckor i kyl!
Gymgrossisten

Whey-80 Proteinpulver

Jag tränar regelbundet och tränar för att bli starkare. Då använder jag ofta proteinpulver mellan måltider för att komma upp i önskad mängd protein per dag. Jag har testat de flesta olika varumärken av proteinpulver men har de senaste året inte konsumerat något annat proteinpulver än från Star Nutrition. Många andra kan ha bra smak men inget pulver är så lätt att blanda ut i vätska som Star Nutrition vilket ofta är de sämre med många andra varumärken, att de bli klumpigt. Men kör ni Whey-80 från Star Nutrition slipper ni det!

Whey-80, 1 kg

Whey-80 Proteinpulver

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments